TESTIMONIALe

 

Ceea ce ma face sa continuii lectiile la scoala AB Music Dreams este profesionalismul cu care profesorii lucreaza si seriozitatea lor. Desi locuind in Anglia departe de tara, m-au ajutat sa-mi creez un repetoriu de folclor si m-au ajutat sa descopar ce mi se potriveste. M-a legat foarte mult de aceasta echipa si deschiderea, bunavointa si dorinta lor pentru a ajuta talentul romanesc.
— Tatiana Miron
Ca mama sunt foarte fericita de evolutia lui Denis care are doar 10 ani. Profesorii rabdatori si cu experienta se fac intelesi si de cei tineri. Baiatul meu abia asteapta sa mearga la lectii si iese plin de energie si motivat. Suntem foarte fericiti deoarece scoala le ofera posibilitatea studentilor de a canta pe scena in fata publicului.
— Ramona Asaftei, parinte
Cu începutul lui Septembrie 2016, fac parte ca student la școala de muzica AB Music Academy. Ceea ce vreau sa spun este ca am reușit sa-mi îndeplinesc una din dorințe pe plan muzical si aceea de a putea cânta si încânta publicul, de a mi exprima sentimentele fata de acest instrument, de a transmite împreuna cu el ceea ce nu se poate explica in cuvinte si acesta fiind instrumentul meu iubit, saxofonul. Cu care am avut un start destul de bun Învățând muzica jaz după care m-am axat pe muzica sufletului meu, muzica populară Româneasca. Dar, totodata nu as putea uita munca depusă si asta datorită unor oameni deosebiti de buna calitate si profesionisti in ceea ce fac si țin sa le multumesc profesorilor mei care de fiecare data m-au încurajat, m-au susținut, au știut cum sa lucreze cu mine, ajungând ca după o perioada de timp sa cant alături de ei in diferite concerte organizate de AB Music Academy si de Arta Duo. Multumesc AB Music Academy si profesorilor care își fac treaba cu mult profesionalism adăugând multă dragoste, respect, si corectitudine.
— Marius Vlad