AB MUSIC ACADEMY este prima școală românească de muzică din Londra care oferă ore de canto și pregătire instrumentală, (muzică contemporană și muzică clasică). 
 

ABMA are sediul in Acton (Vestul Londrei) dar colaborează cu profesori din zone diferite ale Londrei.  

Special! Citește articolul despre noi în Observator Tv!
 

Lecții

Orele individuale si cele de grup se desfasoara pe tot parcursul anului, 7/7,  exceptie facand perioada Craciunului, a Pastelui si luna August.

Lectiile pot fi individuale  sau 2 la 1 (2 elevi/ora).  Daca aveti un prieten si vreti sa studiati impreuna, orele in format 2elevi/ora va aduc beneficii  fata de orele individuale: stimularea simtului critic si al competivitatii, exersarea cantatului in public si un pret mai atractiv. 

  • Ore de grup
  • Teoria muzicii
  • Performanta live si workshop
  • Pregatire pentru examinarile ABRSM, Trinity, Guildhall and Rockschool
  •  Pregatire mentala pentru muzicieni
Cu începutul lui Septembrie 2016, fac parte ca student la școala de muzica AB Music Academy. Ceea ce vreau sa spun este ca am reușit sa-mi îndeplinesc una din dorințe pe plan muzical si aceea de a putea cânta si încânta publicul, de a mi exprima sentimentele fata de acest instrument, de a transmite împreuna cu el ceea ce nu se poate explica in cuvinte si acesta fiind instrumentul meu iubit, saxofonul. Cu care am avut un start destul de bun Învățând muzica jaz după care m-am axat pe muzica sufletului meu, muzica populară Româneasca. Dar, totodata nu as putea uita munca depusă si asta datorită unor oameni deosebiti de buna calitate si profesionisti in ceea ce fac si țin sa le multumesc profesorilor mei care de fiecare data m-au încurajat, m-au susținut, au știut cum sa lucreze cu mine, ajungând ca după o perioada de timp sa cant alături de ei in diferite concerte organizate de AB Music Academy si de Arta Duo. Multumesc AB Music Academy si profesorilor care își fac treaba cu mult profesionalism adăugând multă dragoste, respect, si corectitudine.
— Marius Vlad

AB MUSIC ACADEMY STUDIOUL DE REPETIȚII

Deschise 24 de ore, 7 zile pe saptamana, studiourile ABMA ofera conditii de inalta calitate atat pentru studentii scolii, cat si pentru formatii, artisti. Studiourile pot fi rezervate de asemenea pentru ore particulare,  cu profesori din afara ABMA.

AB Music Academy Footer.jpg

Rezervare curs / TaSter

Faceți o rezervare:

Daca sunteti interesati sa rezervati lectii, va rugam sa completati formularul de mai jos. Pe baza infromatiilor primite, veti fi contactati, de obicei, in decurs de 24 de ore.

Nume: *
Nume:
Este lectia pentru un copil sub 16 ani?
Instrumentele de care sunteti interesati:
Nivel de studiu:
Cum ati prefer sa fiti contactati?

 

Sediul nostru

Eastman Road, Acton, London, W3 7YG

Contact: 
+44 (0)20 8749 7218
+44 (0)7501 975 772
+44 (0)7748 700 175

info@abmusicacademy.com